top of page

Qui som?

​La Qrambla és una associació sense afany de lucre integrada per músics, músiques, balladors i balladores. Organitzem ballades folk als carrers i les places, aquesta és la nostra essència, balls fàcils, alegres, gratuïts i divertits per a tots i totes!

No cal saber res per començar a gaudir. S'aprèn sobre la marxa, amb el simple fet de venir. Trobaràs tant balls de parella com de grup, i a tots t'hi pots sumar sense aprenentatge previ!

Entenem el ball folk com quelcom viu i que pertany a tota la gent. Ens ajuntem sense cap més motiu que tocar, ballar i passar-ho bé.

Per aquells que volen aprofundir en el coneixement de les danses organitzem tot sovint cursos i tallers. També fem ballades de pagament un parell de cops l'any, tota la resta són gratuïtes.​

Des de La QRambla reconeixem les i els músics i mestres de ball que contractem com veritables professionals que són, i ens agrada poder pagar-los preus justos i dignes.

Ajuda'ns a fer-ho possible: fes-te soci de la QRambla! Vols saber quins avantatges tindràs? 
 

D'ON VENIM?

La petita història de la Qrambla...

 

Tot comença amb els músics del grup Clau de Lluna, que el 17 d'octubre de l'any 1991 van fer la primera ballada a la Rambla de Girona. La primera de moltes que van anar organitzant juntament amb altres músics.

bottom of page